Ingyenes álláshirdetés Magyarország vezető sofőr-közvetítő oldalán

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Cégünk 2009 nyarán alapította meg mára Európa legnagyobb kifejezetten gépkocsivezetők toborzására és álláskeresésére kifejlesztett állásportálját. Napjainkban minden európai fuvarozó vállalatnak szembesülnie kell azzal a problémával, hogy az utóbbi időben egyre nehezebb feladat megtalálni a minőségi gépkocsivezetőket.

A minőségi gépjárművezetők gazdagítják cége hírnevét, melyek az ügyfelei elégedettségi mutatóin is megmutatkoznak. Állásportálunk kialakítását úgy terveztük meg, hogy maximálisan kielégítsék mind a munkaadók, mind az álláskeresők igényeit. Egyedülálló online sofőr specifikus regisztrációs felület révén olyan egyedi önéletrajzokat készíthetnek maguknak a munkavállalók, amelyek révén sokkal inkább felkelthetik a munkaadók figyelmét, mint egy általános állásportál esetén tudnák.

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a leghatékonyabb toborzási szolgáltatásainkat, amelyeket munkaadói regisztrációt követően online elérhet.

  • Álláshirdetés közvetlenül a gépkocsivezetőknek

  • Ingyenes álláshirdetés kipróbálási lehetőség:

A felkerült állásokról az álláskeresők hírlevélben értesítést kapnak. A jelentkezők önéletrajzait a rendszer elérhetőségi adatok nélkül átküldi a hirdetőknek. Ha a munkaadó elégedett az önéletrajzok mennyiségével és minőségével, akkor kifizetve az álláshirdetés díját, átküldjük a jelentkezett gépkocsivezetők elérhetőségeit. Így csak akkor kell fizetni a szolgáltatásért, ha már bizonyított a partnereinknek.

  • Önéletrajz adatbázis használata

  • Ha saját maga szeretné megkeresni a számára legjobb gépkocsivezetőket, akkor előfizetés ellenben korlátlanul böngészhet az önéletrajz adatbázisunkban és a számára megfelelő gépjárművezetőknek egy kattintásra küldhet üzenetet. Akár egyszerre több száz munkavállalót is elérhet egyetlen kattintással.

Önéletrajz adatbázisunkban a következő linkre kattintva böngészhet. (CTRL + klikk)


Kérem tekintse meg részletes prezentációnkat ide kattintva.

Amennyiben szívesen kipróbálná szolgáltatásainkat, kérem regisztráljon ingyenesen honlapunkon ide kattintva.

Üdvözlettel:

|EuroDriverJobs | eurodriverjobs@eurodriverjobs.com|www.eurodriverjobs.hu